O ní...

O ní...

Anotace: ...

Když do očí Tvých se dívám,
když se s Tebou líbám,
když držíme se za ruku
a Tvůj polibek na krku,
to vše pohladí mě na duchu...

Užívám si okamžiky,
které s Tebou prožívám,
klidně bych dělal i v dešti kliky,
když do očí tvých se zadívám...

Jsem za každý den s Tebou vděčný,
kéž by směl být nekonečný
a k tomu polibek věčný,
s Tebou připadám si jedinečný!
Autor Buči, 21.08.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí