Bez názvu

Bez názvu

Anotace: sním o něčem co vím,že se nikdy nesplní

Bez názvu
,,Sedím v prázdném pokoji plném utrpení
A přemýšlím o tobě a o velkém zatemnění
Který dělí lásku tvojí od té mé
Sním o tom , jak spolu někdy půjdeme
Láskou zahleděni a ruku v ruce nosit budeme
O tohle tě můžu celý život prosit
A stejnak mi mé přání nikdy nesplníš
A jen mé srdce více zatemníš
Jako kdyby si na něj černý samet hodil
A potom kolem mého srdce potmě chodil
Jenom tak lehounce v mých představách
Ale nikdy bys nepřekročil k mému srdci práh
Proč, proč na to se tážu celý život svůj
Proč neuděláš šťastný život můj?“
Autor hedvička, 21.08.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se teď na něco takového ptám...a taky moc nadějí nechovám:-( Tak hodně štěstí;-) Čeká na každého z nás...

21.08.2007 14:40:00 | xavian

příjemné , každý se dočká dne, kdy se stane jediným pro toho druhého a je to láska

21.08.2007 12:26:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí