Večer na festivalu

Večer na festivalu

Anotace: ...

Jenom jeden letní večer co mi zase rozbil sny.
Jenom jeden krásnej večer,jenom jeden krásnej hřích.
Tvoje něžný pohlazení když první hvězdy vyšly.
Jedno krásný probuzení s poblouzněnými smysly.
Tvý polibky,Tvý objetí na těle svým cítím dál.
jeden krásnej letní večer co mi srdce polámal.
Pořád slyším Tvý slova něžný,co věří se jim tak snadno.
Já přeco vím že se to nesmí,tohle vím už dávno.
Hlava vínem opojená,lehce věří,že je v oblacích.
Až další den přijde vinna,slzy,smutek.Přejde smích.
Ráno smutný rozloučení.Jenom tichý: "Tak se měj..."
Každej žijem jinde,jinak.Osud to tak chtěl.
Tvoje vůně ztrácí se mi,chybí mi Tvůj hlas.
Teď mám jenom jedno přání,chci Tě za rok potkat zas.
Skončil jeden letní večer,já propadla očím Tvým.
Jeden krásnej letní večer-kolik jich teď probrečím...?
Autor RustyHalloes, 21.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:´( chjo..já jich probrečela kolem 60..a každej bolel víc a víc..snad tě to nepotká

21.08.2007 18:05:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí