kašpárek

kašpárek

Anotace: konec..........

Z rozbitých skořápek
skládala jsem domov
staré fotky uvnitř šublátek
zůstaly jen z našich vzpomínek
a průvan vzal nám přístřeší
ty mi říkáš at to neřeším
Je konec
kašpárek se ukloní
cynik nemá svědomí
je konec
a slunce se skoulelo,
trochu to bolelo
zacinká rolnička,
zavři oči
maličká,
je konec.
Autor laura3, 22.08.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí