O jednom letním snění

O jednom letním snění

Anotace: ... na zádech s přivřenýma očima

Tělo sluncem provoněné
patřící příjemné ženě
chtěl by míti vedle sebe
snesl by jí modré z nebe

„Modré z nebe nelze snésti
snad pro lásku a pro štěstí
lidé si to vymysleli
aby přirovnání měli“

Objal by ji líbal hladil
nadchl se pro její mládí
vše co by jí bylo milé
při prožití hezké chvíle
Autor Heron, 22.08.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemné, pěkné, veselé...:-))

26.08.2007 14:45:00 | -------------

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí