Závěť..aneb odkaz láskám mým..

Závěť..aneb odkaz láskám mým..

Anotace: Těm, na něž se nezapomíná...

Tobě, Martine odkazuji první svou vzpomínku,
Tobě, první dětská lásko, ty stojíš za zmínku.

Tobě odkazuji můj první polibek, drahý Vojtěchu,
snad v tom nalezneš víc, snad víc než jen útěchu.

Tobě, Tomáši, patří můj první lásky boj,
byl jsi tak prchlivý a stydlivý, už se tak neboj.

Další odkaz v mé závěti patří Tobě, Járo,
děkuji, že jsi dokázal pro mě zimu proměnit v jaro.
V Tvé přítomnosti věděla jsem, že mi nic nepomůže,
cítila se tak nahá, průhledná, jak svlečená z kůže.

Největší odkaz lásky Péťovi-tomu sluníčku patří,
s ním dva krásné roky plynuly, jak se sluší a patří.
Péťo, lásko jediná, první a poslední,
stále věřím, že ještě není konec našich dní.

Poslední můj odkaz přečte si Štěpán,
co stále je a není pro mě zadán.
Štěpán, jemuž náleží poslední touha a vášeň má,
kdo ví, zda to pro ně vůbec něco znamená...???
Autor Niké, 22.08.2007
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se poprvý zamilovala do kluka kterej byl namachrovanej, pohrál si semnou a pak mě odhodil jak kus hadru.. ale ted jsem se zamilovala do kluka, kterej za to stojí a rozmazluje měěě.. TAK TI BUDU PŘÁT TO SAMÝ.. TAKY NĚKOHO TAK HODNÝHO JAKO JE MŮJ KLUČINA..:)

22.08.2007 23:54:00 | Iwetta

Krásný, líbí:-)...hmm...taky jsem se poprvé zamilovala do Martina:-)

22.08.2007 18:05:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí