Tys osmý jest.....

Tys osmý jest.....

Anotace: --------

Tak pojď blíž,
šeptá Ti ten známý hlas.
Ne,teď nesníš,
já jsem malířem tvých krás.
Usměj se,panenko má,
jsi jako sen,co se zdá.
Každý to zná,
je to jako,když můza polibek Ti dá.
Hlavu mi pleteš,
když noc je ještě mladá.
Starosti mé jako smítko smeteš,
jsi ta,co svou ručku mi podá.
Já v ní budoucnost Tvou číst budu....
....nakonec tu sám zbudu.....
....láska,co na dlani tu je...
....každý přece miluje....
....miluje,nenávidí...zpytuje...
....sedmero hříchů jest....
....miliony do Říma vede cest...
....kde jsi ty,můzo má?....
....to se mi snad jenom zdá.....
....sedmero hříchů má svět....
....tys osmý jest...
Autor Haydée, 22.08.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když pominu tys osmý jest-to je renonc, kterej člověku nedojde, když to po sobě čte, tak moc mov hezký.

23.08.2007 09:05:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí