V dobrém nebo ve zlém

V dobrém nebo ve zlém

Anotace: Navždy?Nikdy...

V dobrém nebo ve zlém
v nemoci i zdraví
v ráji nebo v pekle
šťastní nebo bolaví.
Bohatí i chudí,
mladí nebo staří-všechno můžem být
v žáru,který studí
slíbils to,cos nechtěl nikdy vyplnit.
Zato já své sliby plním!!
A ať jsi s někým,nebo sám
ať mocný,nebo bezmocný
pomstím se ti-tady přísahám...
Autor mosquito, 22.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se nemstím, to neumím.Zase krásné dílo.

13.09.2007 09:29:00 | Azazen

Taky jsem to přísahala...kdysi.:-)

08.09.2007 17:39:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí