duše

duše

Anotace: jen pro Tebe............

Při pohledu do očí
mi vcházíš do duše,
Co vidíš?
Má pošlapanou podlahu,od vzorků těžkých bot.
Jsi kolikátý návštěvník?
Nedokážu říct.
A zní tam hudba?Je smutná ,či veselá?
A vzpomínky tančí...........
ta první ,tak nesmělá......
A tak se rozhlédni...TO JSEM JÁ.
Jsi tu jen host?Nezvaný-vítaný,
a pošlapeš ,co se dá...
Autor pody, 23.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí