Andílku...má lásko...

Andílku...má lásko...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=azIPbqknsfk myslim, že tohle mluví za vše...víc už není třeba slov

Můj andílku, co Ti mám říct v tenhle vzácný den ?
Snad měla bych prvně utřít tu záplavu slz. z tváře své....
V tenhle den kdysi splnil se nám nejkouzelnější sen
U pobřeží se poprvé dotkly naše rty..tvé i mé...

Naše protkané dlaně dotkly se už ráje i nebe...
Ach andílku, proč už nespatřím v životě já Tebe?
Proč nezaklepeš na dveře,
Když v pokoji já pláči,
Proč svět se nezmění v rozbouřené moře,
Odpustila bych Ti...mám Tě čím dál radši...

Nevážila jsem si lásky,
Osud mi Tě vzal, ach lásko....vrat‘ se mi a zůstaň....

At‘ pobřeží polibků voda zalije,
Andílku...at¨ ho zalije celé,
Když ted‘ tu mlčky sedím...
V tu zář hvězd hledím,
Vidím tě ležíš vedle...jako tenkrát...
Tvou Tvář polibky hladím...
Tvé Tělo hladím jemností své dlaně,
Nikdy se ta chvíle nevrátí...čekám marně...
Autor říkali mi princezno, 23.08.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude líp! ne?

14.09.2007 16:44:00 | blue

hnus žádná umělecká hodnota

24.08.2007 16:42:00 | Jsem ten kdo jsem

Poraneni andele jdou do poli...... Tak uz to byva..... Lakska krasna se zakoncila...

23.08.2007 20:23:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí