Nepřišla...

Nepřišla...

Anotace: Byl jsem totiž v nemocnici, mám otřes mozku, výpadek paměti, 8 stehů na spánku, nateklé oko, monokl... stejně nepřišla.. nevím proč.. jeste se neozvala...:(

Čtyři bílé stěny,
Jedna police,
Jsou prázdniny,
Tohle je nemocnice,

Bolest hlavy,
To nejsou klamy,
Nikdo u mě,
Plno krve,

Jeden dva dny,
Hlídali mě sestry,
Přátelé přijeli,
Rodiče taky,

Čekám tebe,
Hledám tě všude,
Nikdo nepřijel,
Snad jsem nezmizel,

Tys měla být u mě,
Ne byt jinde,
Já tě potřeboval,
Nikdo se mi nevěnoval,

Proč jsi nepřišla,
Nic se snad nestalo,
Mě sis vážila,
Něco se změnilo,

Už jsem doma,
Zase zpátky,
Stále ses neozvala,
Už přijď prosím taky,

Já tě miluji,
Jsem zmatený,
To se nezahojí,
Jako na hlavě stehy,

Budu tě snad mít pořád,
Někde tady,
Doufám napořád,
Chci tě navždy,

Ještě se prosím objev…?
Autor March, 23.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenhle pocit znám...
moc hezké a přeji hezké uzdravení..

27.08.2007 11:35:00 | Nemůžu zapomenout

Smutný,to je mi líto March,brzy se uzdrav,

24.08.2007 09:29:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí