Zlomený.... Broken (Amy Lee feat. Seether)

Zlomený.... Broken (Amy Lee feat. Seether)

Anotace: Je to pokus o "přebásnění" mé a Wangovi oblíbené písničky...

Chtěl jsem, abys věděla, že miluji tvůj smích,
chci na rukou tě nosit a pomáhat od věcí zlých.
Schovávám si tvou fotku, moc dobře mi slouží,
chci na rukou tě nosit a dát ti po čem toužíš.

Protože jsem zlomený, když jsi pryč,
a necítím se dobře, když k srdci tvému nemám klíč.

Odešla jsi.. už necítíš mne víc….

To nejhorší je pryč a my můžeme dýchat zas
chci na rukou tě nosit, pomáháš mi od bolesti…
Je spousta toho, co se učit, a nezbyl nikdo na boj v nás,
chci na rukou tě nosit a pomáhat ti od bolesti….

Protože jsem zlomený, když jsem s někým jiným
a nezdá se mi, že bych byl dost silný…
Protože jsem zlomený, když jsi pryč,
a necítím se dobře, když k srdci tvému nemám klíč.
Autor Temeraire, 23.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí