Srdce, orgán vyrvaný

Srdce, orgán vyrvaný

Anotace: Proč? z lásky k jiné? kdo ví :-)

Proč já Tě tak miloval?
Když jsem Ti tak pořád lhal.
Věděl, já o Tobě všechno,
ty o mně vlastně nic,
i když ses snažila dozvídat víc a víc.

Proč já Tě tak podváděl?
S každým jiným dováděl.
Vždyť ty jsi mě nenudila,
byla jsi tak křehká,
to tvá náklonnost mě tak popudila.

Vím, že jsi vše myslela dobře a s láskou,
teď bych potřeboval zalepit ústa páskou.
Ty slova, co já ti řekl-
nechci si je připomínat.
Proč já se tak tolik vztekl?
Prosím, radši zapomínat!

Na hodné lidi, člověk musí hodný být
a ne jak já to udělal-
se ti chtěl zalíbit
a radši ti lhal.

Lhát Ti jaký já jsem!
Teď už vím, že to nemělo cenu
Nedívat se Ti do očí, ale radši na zem.

Všechno já zkazil!
Když jsi se vše dozvěděla
Náš vztah zazdil!
Úplně zcela!
Autor come-past, 24.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí