jsi sen

jsi sen

Anotace: měl bych přestat psát....

Štěstí je krásné, jako láska,
jen nesmíš to poznati až když ti odešlo.
Bolesti zanechej včerejšímu dni, neteskni- miluj,
sluncem se kochej,rozkoš poznávej-příjmej.
Tam až jsi došla, tam kam jsi nechtěla,
láska až k srdci tvému dosahá, nevzpomínej, žij.

Kam se svou odvahou se vydáš lásko má,
kde je ten, co dnes ještě tě neobjímá?
Vše, čím dříve jsem pochybil, nechť smyje déšť,
ať ponaučím se , radostí ať naplní se srdce radosti.

Spatřil jsem krásu světa,
láskou jsem ji nazval,
zní mi v uších jen jedna věta,
tajemsvím zůstane...

Za noci na tomto světě,
mohutné slunce září,
zahalil bych tě lásko,
růžemi rudých květů,
bolesti nelze se zbavit,
jsi nejkrásnější z květů.

Pro svoje činy je hoden písní,
pro tebe, krásna panno, pln závisti
měl by zemřít.
Autor Rbb, 24.08.2007
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná. Já jsem ale spící panna, že?! Asi na mě spadl velký kámen, který mne tíží.

27.08.2007 10:18:00 | Oči

nevím co tim myslíš abych nelhal?? Ta báseň jde ven a zkus se podepsat...

27.08.2007 07:16:00 | Rbb

moc krásné ... zrivna se nacházím v obdobném rozpoložení a Tvoje verše dodávají odvahu jít dál. Opravdu MOC HEZKÉ

24.08.2007 12:20:00 | JennyJay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí