Vstupenkou je krev

Vstupenkou je krev

Anotace: Konečně odbila/polední hodina/kdy stmívá se/a srdce skrývá se/za oponou./ <- tohle je jen začátek, pokračování dál.

Oni za to nemohou.
Tvé pódium
je tak prázdné
jsi středem pozornosti,
všichni čekají
až se zhasne
a opona se roztáhne.
Mříže barvy růže
vysvlékly je z kůže
Mříže
co jsou za oponou.
Všichni čekají
až uvidí toho trestance
za oponou barvy vína
za mřížemi barvy krve.
/Proč neroztahují?/
Co udělala?
A čím se provinila.
Nevěřte všemu
však všude je napsáno
velkým písmem
že tahle holka
MILOVALA!
Autor Vell, 25.08.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí