1 týden...

1 týden...

Anotace: zamilovalaa sem se do zakázaného ovoce

pár dní s tebou a život mi zamotal hlavu,
jenže byl to opravdu život nebo láska?
najednou sem se ztratila v davu..
Sedím v prázdným pokoji bez svíčky a bez lapy,
vzpomínat na naši noc navěky...
To se mi vážně moc nechce..

Tvé pohlazení po tváři,
bylo neskutečný..
tvé polibky
byly jedinečný...

ale ty jsi pro mě zakázané ovoce,
tohle byli emoce?
jenže tehdy touha se mě zmocnila
teď mi v hlavě zní já to věděla ale přestat sem nechtěla

Oba máme někoho jiného a byli jsme spolu,
a teď stojíme u mrtvého bodu,
Co teď?
ptáme se jeden druhého....

jeden jediný týden s tebou,
poslední polibek pod hvězdama,
tvé ruce na mé pokožce kdy zebou,
a teď? je mezi náma velká brána...

ale já se zamilovala...
Autor Mispul, 25.08.2007
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Rošták Domča, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vím co to je...a držím palce at ta bolest brzy odejde...:-*;)

16.01.2008 18:32:00 | už ne pernikova princezna

Cítím s tebou, je to tak těžký rozhodnout se... Strašně těžký.

21.09.2007 15:07:00 | Blazey

nááááááááááááááááááááááááááááááááááádherný.... prožil jsem uplně to samé, a ted o sobě vůbec nevíme.. nevídame se nic... a stale jí mám v srdíčku..

16.09.2007 12:58:00 | March

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí