Chvála chatu

Chvála chatu

Anotace: ... život je jen náhoda

Svoji dívku Anetu
objevil jsem na chatu
každý večer jsme si psali
lichotky si posílali

co začalo virtuálně
pokračuje dosud zdárně
oba šťastní oba mladí
a máme se velmi rádi

a brzy na každý pád
budeme se spolu brát
Autor Heron, 25.08.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí