Ztráta

Ztráta

Anotace: Pro někoho koho sem milovala a nakonec ztratila............

Chtěla sem od života všechno a asi i mnohem víc
Ted sem však vše ztratila a nezbylo mi vubec nic
Kdo za to vše muže,čí vina to nakonec asi je?
proč já ted doma pláču aon se někde raduje??

Nemužu za to jen já, není to jen má vina
byli jsme každej jinej, to je ta příčina
Přiznavám se, dokonalá sem nikdy nebyla,
a nejednou za tu dobu sem i já chybyla.

Neumím se změnit, měl jsi mě brát takovou jaká jsem,
ted už na tom nezáleží každý si svou cestou jdem
Třeba se někdy někde potkáme a začneme znova
jenže moc tomu nevěřím , to jsou jen taková slova

Měj se ted tedy hezky a štastně si žij
Usmívej se a z kalichu lásky až do dna pij...
Autor holubice, 25.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný, zaujala mě...

29.08.2007 11:08:00 | Nemůžu zapomenout

Hezký, smutný.. akorát malá připomínka.. nemělo by tam být místo -chybyla- POCHYBYLA?? ptž pochybyla už mi dává jakžtakž smysl ae chybyla slyšim [čtu] poprvý.. :)

26.08.2007 12:34:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí