JSI 2

JSI 2

Anotace: Sice tohle pokračování už nemá takovou hodnotu jako to první, ale muselo prostě vzniknout.

JSI krásná - pro tvé křivky by Pythagoras neměl slova.
Kdyby Tě znal, tak své poučky by napsal znova.

JSI hezčí než růže, která víš jak teď dopadla?
Spatřila Tebe proto závistí uvadla.

JSI zázrak přírody, který když projde kolem.
Tak i člen Menzy se stane zakrátko volem.

JSI stále veselá – krásný úsměv Ti zdobí tvář.
K tomu být andělem už chybí jen svatozář.

JSI jarní noci chladivý vánek.
Myšlenkou na Tebe každému narušíš spánek.

JSI letní přeháňka – jež vlasy zkrápí.
Kdo Tě víc zná, teď jistě láskou se trápí.

JSI podzimní vítr, který když kolem se mihne.
I velkému rváči srdce své zjihne.

JSI v zimě drobná – bílá sněhová vločka.
Už došla mi slova ….. JSI PROSTĚ KOČKA !!!
Autor LSI, 31.08.2004
Přečteno 1553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí