hledám krásu...

hledám krásu...

Anotace: NC prosim hodnoťte

hledám krásu, tam kde není
snad kdysi byla
bez titulek a veškerého znění
má duše o ní snila

snad kdysi
má již mrtvá krása
snad
videla ji i ve mně

ach
proč už ta krása není ?
hledám odpověd
ale stále jsem u snění.

proč to vše zmizelo ?
snad mé snění
neříkalo
že se to kdy změní

nezbylo mi nic
už ani to snění
a přitom stačilo říct
že se to kdy změní

jen prázdnota
a ticho
je má útěcha
když mi to vše zmizlo

se srdcem děravým
bez krásy
pro sen
v tak smutný den...
Autor Zayo, 26.08.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tam moc často použito slovo snění...to trochu ruší...umíš i lepší ;)

20.09.2007 15:17:00 | dream in emptiness

Jenom nesni, taky koukej ono vždycky není O.K.

26.08.2007 06:38:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí