Zlámané vzpomínky

Zlámané vzpomínky

Anotace: Jen kdo nechal za sebou víc než o čem si myslí, že ho čeká, pochopí mě. To bude má útěcha.

Pálivé obavy posledních nadějí,
žijeme ve světě, kde divy se nedějí.
V napjaté paži klouby nám praskají,
a cosi kope nás do srdce.

Barevnost, radost, společné veselí,
chvíle, kdy chmury do hlavy nesmějí.
Kdesi v temnotě prsty tápají,
a odloučení chutná trpce.

Poslední večer dojemných slibů,
sic nechci odjeti, dělám tu chybu.
Sevřené pěsti, smáčené líce,
Uvidím ještě? Poznám-li více?

Ráno jak půlnoc, temné a chladné,
Vědomí dálek, srdce mi vadne,
Naposled políbí, naposled obejme,
a ve mně dýmá jen sfouknutá svíce.

Vím, že odloučení chutná trpce.
Ale vlak i naděje, mizí tak prudce!
Autor Demedalex, 26.08.2007
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Koskenkorva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc hezký..

29.08.2007 16:22:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí