Mělo být léto...

Mělo být léto...

Anotace: Jak tohle všechno skončí...? Kam směřuje tenhle svět...? Nesmí být válka a vzít nám všechny co jsme měli kdy rádi... Nikdo nechtěl zabíjet... Všichni doufají v klidný život... Doufám tak silně... Nechce se mi na to ani pomyslet...

Neblahá předtucha,
že,
jednoho dne
se celý tenhle sen rozplyne...?

Válka bude,
/snažím se na to nemyslet/
to je skoro jisté
však kdo se stačí
ukrýt na bezpečném místě?

A co moje ruce?
Taky zrudnou krví?
když budu chránit,
to málo, co z Vás zbylo...?
když ze mě nezbude nic...

Jasně, každý jsem si
to představovali trochu jinak
vlastně, úplně jinak

Nikdo nechtěl zabíjet,
měli jsme zůstat čistí

Měla jsem si malovat,
malý domeček se zahradou,
kde budu potom žít
nezastrašená zradou

Měla jsem v tom domečku prostírat,
na nedělní oběd
a prosit Tě,
abys donesl příbory...

Mělo být léto,
kdy všechno žije
krásou přírody
a čistotou vzduchu

/ / / / / / / / / / / /

Zůstala jen obloha
šedivá po nedávném výbuchu,
všechno ostatní bylo srovnáno se zemí
a nikdo... vůbec nikdo tu není!

Pořád sama,
dohání to k šílenství,
jak bílá vrána
nebo černá ovce
...nechci se bát rána...

...Že tu zase nebude,
nikdo,
ani ty,
jak kdybys nevěděl,
že to hraje na city...

Úplně falešně...
Autor mattoni.uz.neni, 26.08.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí