Slzy

Slzy

Anotace: ....kolik slz musí stéci po mé tváři, abys pochopil

Slzy mi tečou po tvářích,
když ležím večer v polštářích.
Když myslím na tvé pohlazení,
když myslím na tvé pomazlení,
na doteky tvých něžných dlaní,
když tělo tvé se k mému sklání.
Na naše dětské objímání,
na naše něžné milování.
Na dny strávené vedle tebe,
na nekonečně modré nebe.
Autor Afroditi, 26.08.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mě se líbí jak to máš pěkně zrýmovaný.
Ale zkus psát i o něčem jiným.

29.08.2007 00:16:00 | anti-HERO

...co bychom byli bez snění

27.08.2007 08:10:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí