První láska

První láska

Anotace: ... o první lásce ví každý svý :-)

Když jsi mě potkal, byla jsem ještě dítě,
měla jsem čistou duši a bez vrásek tvář.
S tebou jsem poznala, co skrývá se pod slovem miluji tě
a náhle vzplanula ve mně touhy zář.

Kráčeli jsme plání, lesem borovým
a ty jsi byl v srdci mém prvním a jediným.
Když jsi mě držel, já celá touhou plála,
však do teď nevím, lásko má, co jsem ti udělala.

PROČ JSI ODEŠEL?

Tak sama kráčím lesem tím, kde jsi mě prvně líbal,
kde chránil jsi mě před vším zlým
a v náruči své skrýval.
Kde na paloučku u lesa jsme se strašně rádi,
pod modrými nebesy vášnivě milovali.

A tak přešlo třicet let, já jinou lásku mám,
avšak stále na tebe tajně vzpomínám.
Autor Afroditi, 27.08.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc často to neříkám (vlastně jsem to ještě nikdy neřekl) ale tohle mě opravdu zasáhlo. Většinou píšu komentáře jenom: pěkný atd. ale tohle...
Až teď si člověk uvědomí, když opustí někoho pro koho byl první láskou, jak moc toho druhého raní.

27.08.2007 23:41:00 | Rider

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí