Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ... jak dokáže bolet dívčí srdce

Dávám ti, dávám do vínku,
tuhletu malou vzpomínku.
Vzpomínku na dívku bláznivou,
vzpomínku na dívku bázlivou.
Vzpomínku na dívku, která ti srdce své chtěla dát,
však ty ses jí dokázal jen hloupě smát.

Ta dívka má mou tvář,
však ztratila již zář.
Ztratila ji, když sis s ní hrál,
když jsi ji naději poslední vzal.

Naději, naději poslední,
teď čeká, až se rozední,
aby si mohla setřít slzy,
a doufat, že bolest její přejde brzy
že přijdou dny, kdy bude klidně spát
a vzpomínkám na tebe se bezbolestně smát
Autor Afroditi, 27.08.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí