Musíme milovat...

Musíme milovat...

Anotace: Je to o pocitu pro jednu jedinou...

Chci se nést tím krajem bezesným,
Tam kde žalu se snadno nedáti,
Tam kde nic není bolestným,
Přes svatým se mohu státi….

Ten kraj širý nad řekou,
Kde mohu být s tou svou,
Se zdá býti v nedohlednu,
Já tou láskou,ale chudnu…

Ten pocit překrásný,
Z toho pádu věhlasný,
Je to vánek v letní noci,
Je to spánek v něčí moci….

To nikdo poznati nemůže,
Pokud ho zlá smrt přemůže..

Musíme milovat,
Musíme bojovat,
O to moc překrásné,
O to co má býti společné…

Láska je jako keř divokých růží,
Láska je jako svět lidí co touží..

Láska je elixír života,
Láska není samota,
Lásku chci dávat,
Lásku chci přijímat..

Pokud není,
Smrtí se to cení…

Já umírat nechci,
Páč vím že tě chci…

Pavlínko…..
Autor Lumen, 28.08.2007
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Findë, sht1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná báseň, jako vždy, škoda, že nemám slov....!!!

28.08.2007 19:55:00 | sht1

určitě oc potěší ;)

28.08.2007 18:04:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Moc krásná mě by to potěšilo.

28.08.2007 17:13:00 | pannenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí