Vrah

Vrah

Anotace: Zklamání nehorázně bolí.. a zklamaná láska se zklamanou důvěrou bolí snad ještě víc

Setřu z tváře slzu,
Co utekla mi z oka,
Co jsi zač?
Proč působíš mi muka?

Srdce mi krvácí,
Ty se jen směješ,
Proč změnil ses?
Proč řikáš, že mě miluješ?

Zabodnul jsi nůž,
Já cítím jen vztek,
To se ti nepovedlo,
V tom ses kurevsky sek!

Já nejsem panenka na hraní,
Podívej-z té rány teče krev,
Ten nůž projel srdcem,
Bolest, úleva, nenávist a zmařenou lásku.. to cítila jsem hned.

Zabíjíš mě.
Pošpinil jsi vše.
Vrahu…
Autor Katitek, 28.08.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí