hmm

hmm

Anotace: ptákovina

tmavej kout
v něm
nejde se hnout.
Tajemství skrývá
srdce se svírá.
Po kapce kapka
jak kočičí tlapka.
černá a bílá
v hlavě se střídá.
čeká a brečí
před láskou klečí.
ruku chce natáhnout
zas jednou omládnout.
láska však utekla
bála se zklamání.
nikdo ji v utěku
za smrtí nebrání..
Autor BlackAngel, 28.08.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je vážně nádherný :)

06.10.2007 19:32:00 | Ladulinkaaa

To je moc hezké, pěkně si hraješ se slovíčky. Básnička mě potěšila

05.09.2007 12:03:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí