Dospívání

Dospívání

Anotace: Tak toto je moje prvotina, napsala jsem ji ve 13-ti letech se svoji spolužačkou Janou F.

Už nevěříš dětským hrám,
tvé kročeje směřují tam,
kde lásky je všude dost,
kde najdeš oddanost a věrnost.

Tvá láska zdá se býti křehká,
avšak vůbec není lehká,
když rozejdeš se s dívkou svou,
která má tvář tak nevinnou.

Všechno je ti strašně líto,
omlouváš se, však nejde ti to.

Netruchli, vždyť ještě tolik lásek
najdeš ve svém životě
Autor Afroditi, 28.08.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkný
pravdivý...

29.08.2007 00:12:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí