konečně!

konečně!

Anotace: napište mi své komentáře ocením to

vzpomínám na časy kdy patřil nám svět,
je to dávno a ted vím že nechtěla bych je víc zpět!
vzpomínám na tvoje pohledy
kterým jsem vždy tak lehce podlehla!
je to pryč
ted svoboda konečně na mě dolehla!
vzpomínám na tvoje polibky
při kterých se mi rozbušilo srdce!
i to je pryč cítím že už nechvějí se mi z tebe ruce!
vzpomínám na to jak si miloval
ale vím že medem kolem pusy si mi jen lži maloval!
vzpomínám na lásku kterou jesm ti dala
ale i to už je naštěstí pryč
své srdce jsem si nazpět vzala!
vzpomínám na tebe...na nás dva
a ted nejštastnější sem...
a víš proč?
ted a napořád skončila ta tvá hloupá hra!
má láska a moje srdce ti už naštěstí nepatří
jsem ráda že jsem dokázala zapomenout
a usměv na tváři zase mám.
ted vím že navždy dokážu ti nepodlehnout
nepřeju ti nic zlého jen to at jsi sám!
a napořád!!!
Autor Deniska, 28.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi na tom ta síla osobnosti schovaná za zrcadlem ;).

28.08.2007 23:59:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí