Naděje

Naděje

Anotace: ...

Když konečně našla jsem muže svých snů
a prožila s ním spoustu krásných dnů.
Přišel den, kdy jsem ho měla ztratit
a zpátky domů bez něj se vrátit.

Já zpevnila svou slabou vůli,
už dost bylo v mém životě smůly.
Rychle jsem ho objala a řekla: „ Kam chceš jít?
Přece mi nemůžeš jen tak odejít.“

On se jen usmál a řekl: „Mám tě rád.
Chci navždy zůstat tvůj dobrý kamarád.“
I když mě opustil, mám pro koho žít,
za pár dnů v náruči naše dítě budu mít.
Autor Afroditi, 29.08.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koukám, že to bereš statečně.

29.08.2007 12:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí