nz nikdy

nz nikdy

Anotace: Ten, kdo nema pochopeni, ho nikdy neziska..ten kdo vidi jen sam sebe, nikdy neuvidi toho, kdo stoji za nim a dava mu svoje srdce... UŽ NIKDY..

jsi plyšáčkem, co hltí mě celou,
jsi tím jediným, na co holky berou,
jsi krásný a vtipný, jsi hrdinou z knih,
jsi lamačem srdcí,jo,jsi jeden z nich..

jsi plyšáčkem, který potřebuje čas,
jsi usměvavý, co má sexy hlas,
jsi ten, co slibuje a jen málokdy koná,
jsi ten, co mě neslyší, když srdce stoná.

jsi jen plyšáčkem a pro zhýčkanou nahotu,
co se uvnitř tebe skrývá,
nevidíme tu prázdnotu,
která tam už několik let přebývá...
Autor forever, 29.08.2007
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí