Světluška...

Světluška...

Anotace: je mi trošku smutno, jen maličko, a možná víc...

tichý vánek
čechrá moje vlasy
jako tvé ruce
miláčku
spadl list
pohladil mne
po tváři
jako tvůj polibek
zlatíčko

sednu si
doprostřed pokoje
na koberec
nechci
aby mě hladil vánek
nejsi to ty
jsi daleko
a já jsem tu sama
s myšlenkami
které se vrací
dokola
kolotoč
všechno
mi tě připomíná
lásko moje
cítím tvou vůni
tvé objetí
dojetí
z nostalgie
zhasnu svíčku
pak rozsvítím
třeba
tě uvidím

...blik
a je tma
i když svítím
ti na cestu svou duší
najdi mě lásko
prosím...
Autor Jats, 29.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V hlubinách ženského srdce to nebude mít zrovna lehké...:-) ale doufám, že se v ní setkáte...

29.08.2007 17:44:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí