The chain of the past / Pouta minulosti

The chain of the past / Pouta minulosti

Anotace: 44) Když už ztrácíte víru, že milovat někoho má stále ještě cenu... když už ztrácíte víru, že byste jednou mohli být spolu... Jenže nejde to, nejde přestat milovat a zapomenout... /anglicky + volný překlad/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

********************
* The chains of the past *
********************

So long time has slipped away
But I haven’t found a new way
I hope one day a mist will come here
And memories will be nevermore clear

The chains of my past keep you near
In my mind and heart, you’re still here
The chains of my past I’ve not broken
I haven’t strength to be more forsaken

All of my days I try to forget for you
But it’s all in vain, so what can I do?
Whenever when I meet you and see your eyes
I find that maybe I love you till the end of time

The chains of my past keep you near
In my mind and heart, you’re still here
The chains of my past I’ve not broken
I haven’t strength to be more forsaken

.

**************
* Pouta minulosti *
**************

Tolik času již uplynulo
Jen na mé cestě se nic nezměnilo
Věřím, že jednoho dne přijde mlha
Aby všechny mé vzpomínky zahalila

Pouta mé minulosti tě stále drží blízko
V mé mysli a srdci, nikdy nejsi daleko
Pouta své minulosti jsem nerozlomila
Nemám tu sílu být ještě více opuštěna

Každičký den se snažím zapomenout
Jenže je to všechno marné, co mohu dělat
Pokaždé, když tě potkám a spatřím oči tvé
Zjišťuji, že tě možná miluji na věky věčné

Pouta mé minulosti tě stále drží blízko
V mé mysli a srdci, nikdy nejsi daleko
Pouta své minulosti jsem nerozlomila
Nemám tu sílu být ještě více opuštěna
Autor Nikytu, 29.08.2007
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teda... přiznávám, že nejvíc mi vyrazila dech anotace...ale básnička je taky moc krásná.... tak nějak to mám taky...

29.08.2007 18:43:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí