Wangovi

Wangovi

Anotace: Když tenhle kluk hraje svoje písně, snáz se mi píše....škoda, že ty, kterými se chlubí, mají jen smutné texty...

Lehce se dotýkáš strun své kytary,
do bločku pak píšeš drobné litery,
další píseň tvoříš lehce –
- ty chceš ji a ona nechce.
Srdce bolí, duše úpí,
čekáš jen na lidské supy,
až začnou rvát tvé city z těla
a láska ztratí lesk, co měla.
Tak doufej, že jednou…
Autor Temeraire, 29.08.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí