Pojď

Pojď

Anotace: "Pojďte Pane, budeme si hráát....." :)

Pojď...

Pojď, půjdeme se proletět
stačí jen jeden nádech
pak obletíme celý svět
přistanem lehce na mech...

Pojď, protančíme celou noc
prošoupem troje střevíce
Přiletí ptáček na pomoc
S sebou střevíce z kytice...

Pojď, sednem jen tak do trávy
a budem koukat vzhůru
na nebeské kočáry
jak plují skrze duhu...

Pojď, půjdem si hrát se štěstím
a andělé nám v patách
naplní svoje poselství
přiletí Štěstí zahrát...

Pojď, životem se procházet
A cestou štěstí nacházet...
Autor Peky, 30.08.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peky já nevim jak to děláš...

31.08.2007 20:53:00 | Jul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí