"B"

"B"

Anotace: Pro něj

Buď můj balzám na duši
Bandita
Básník
I bastard v jednom
Pojď -spadneme do bazénu
Svých vlastních lží
Až budeme padat volným pádem
Tak bezmála banální dopad
Nebudeme ani cítit

Jak bezcenný je okamžik
Těchto promarněných dní
Kdy bída a blázni
Podali si ruce
A zahájili kampaň
O nesmrtelnost

Buď můj blíženec
Budulínek
Má bolest
I bomboniera
A já budu bosá chodit po tvých slovech
A ty mě nebudeš moct nenávidět

Ikdyž
Jsem jen letmý náčrt tvých křehkých ideálů
.....................náčrt který nelze smazat
Autor Cassandra, 30.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pojď -spadneme do bazénu
Svých vlastních lží

a potom za pomoci fénu
se ti vlasy usuší

a lež se odpaří

04.09.2007 18:17:00 | blue

tak ta se mi líbí...hlavně ten blíženec tam .-)

01.09.2007 19:32:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí