Posílám své krásné sbohem

Posílám své krásné sbohem

Anotace: PS: Díky

Spíš,
zatímco slepuju vzpomínky
nad tvojí stříbrnou hlavou.
Jemná chuť čokoládový pralinky,
jsem zase tou holkou malou.

Holkou nedospělou, co ti radí,
milenkou, která svádí
a bytostí, co tě právě opustila.
Jó, spánek - mystická je síla.

Probudíš se sám
vedle dohořívající cigarety,
řekneš si - "To znám".
Jsme dva paralelní světy.

Budu ti chybět
a budeš rád, že ses mě zbavil.
Poslední kapka archivního vina.
Já ho vypila a tys ho nalil.

Vykročíš do novýho rána,
tak začni správnou nohou,
protrhla se pomyslná panenská blána
a jdeš tam, kam jen staří, moudří mohou.

Mysli na mě v dobrém,
našla jsem novou sklenku vína
a ta je křišťálově čistá
říkám své krásné sbohem,
vždycky v srdci pro tebe zbyde kousek místa.
Autor Květa, 30.08.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbivé a hladivé:-)

30.08.2007 11:49:00 | Monsignore

...nádherné rozloučení ...bez hořkosti, ponížení i ponižování...prosté výčitek ...se sladkou vzpomínkou...láskyplné ...obdivuhodné až záviděníhodné

30.08.2007 08:54:00 | Jiparo

Nádherná, až se mi zatajil dech, neb i moje hlava stříbrem začíná pomalu kvést. Jen bych z "novýho rána" udělal "nového rána"

30.08.2007 08:03:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí