Vyznání

Vyznání

Anotace: ...pro...ale raději nic...

Ty! líbezná,
jediná tak v srdci,
jak na obláčku letíš,
ty ochromující smysl,
kde v temném zákoutí,
se pomalu schováš,
nevíš nic, ale věříš,
jsi tmou i svíčkou zároveň,
v tom zákoutí, kde se schovává,
jeden stín,
jeden pár,
dvě ústa…

mnoho polibků.

Ty! líbezná,
jediná tak v srdci,
jak na obláčku letíš,
Ty, nevíš,.ale jsi…
svíčkou v tom zákoutí,
kde se schovává,
jeden stín,
jeden pár,
dvě ústa…

mnoho vzrušení

Co jsem vlastně chtěl říct?
Poznáš to…neboj…

polibek
Autor Láďa, 30.08.2007
Přečteno 672x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí