Potají

Potají

Anotace: Budem se milovat potají

Budem se milovat potají,
víš proč-pšššt radši potichu,
najednou cítils to jako já,
takovou touhu bez těla,

takovou sílu jsme cítili,
až jsme se dočista opili,
když jsme se k sobě přiblížili
atomy se roztříštili,

budem se milovat potají,
víš proč-radši se napijem,
my se musíme milovat potají,
jinak se láskou zabijem.
Autor Komteska, 30.08.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí