Pokouší se doufat

Pokouší se doufat

Anotace: Jelikož nezbývá než doufat...

S rozklepanýma rukama
a srdcem
a pocity.

Pokouší se doufat.

S obrázkem prince v srdci
stále omílaným
jako reklamy v televizi.

Zamotaným do kabelů,
o něž rozum zakopává.

Pokouší se doufat.

S nebeským úsměvem
v její duši
konkurujícím slunci.

Oslňujícím její svět
i její mysl.

Pokouší se doufat.

S jedinou nadějí
v jejích očích
nepřekvapivě skeptických

si uvědomuje,
že nezbývá než doufat.
Autor Anjobi., 30.08.2007
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Infinitus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lenka o tobě mockrát mluvila a ja teď vidím proč...

28.10.2007 22:49:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí