paní v bílém

paní v bílém

Anotace: o přežitku moderní doby....

ve vzduchu cítím vzpomínání
prchlivé jako slza mé první lásky...
jež mi zaschne na tváři a zanechá jen slanou strouhu pocitů...
které šeptá voda....

a tak tiše jako bubnování kapek na okapu
zpívám si písničky o milování...
ve všech možných jazycích světa
dřív než svíčka dohoří....

a ještě dřív než mě temnota polapí do svých osidel zlověstné budoucnosti...

ale já stále věřím...
v naivní krásy světa...
rozhodně víc než na lásku, která se už nenosí....
ta paní v bílém dopadla jako svatební šaty...
stala se přežitkem moderní doby...

a taky pro ni jsou mé tiché slzy a šeptání kapkám rosy
protože kdo jiný ji může oplakat, než ten nešťastně zamilovaný...
Autor Gwladus, 31.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...souhlas ...
...moc dobrá ...

31.08.2007 11:43:00 | WhiteSkull

pro všechny není láska přežitkem... stejně jako bílé svatební šaty... ;)... ale ty slzy... ty přijdou stejně...

31.08.2007 11:12:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí