něco se nikdy nedozvíš

něco se nikdy nedozvíš

Anotace: nevím, vážně jsem ztracená

rozloučení, vítání....
svět mimo prostor a čas!
souznění a strádání...
nic je kolem nás!

hádky spolu s obětím...
co zbylo z naší lásky?
polibky a týrání...
chci minulost vrátit zpátky!

den a noc....
dvojice milá!
protiklad pro náš svět...

kdes ty byl...
já dávno byla...
chci vše vrátit zpátky-prosím....
TEĎ, HNED....

kéž by šlo splnit šeptané motlitby..
vyslyšet ozvěnu....
a pokud by bylo třeba-odepsat morzeovkou...

jenže bohužel pro mě...
jsou věci mezi nebem a zemí, které se Má nevyslyšená lásko
nikdy nedozvíš....
protože by polámaly nejen tvé, ale i mé srdce
Autor Gwladus, 31.08.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mlčím,nebudu lámat...

31.08.2007 14:06:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

...stejně dobrá ...jen z jiného soudku řekl bych :) ...

31.08.2007 11:44:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí