Cesta

Cesta

Anotace: ...bez tebe :(...

Napište na stromy, napište na domy,
napište na listy,
že ztratila jsem svůj směr cesty...

Po cestě ve dvou šlo by se líp,
jenomže to by ON musel chtít!
Nemůžu, nesmím vláčet ho po smyku,
proč nemůže mít vše svou logiku?

Snadněji možná pochopila bych,
proč zůstal na cestě stát,
proč nemohl a nesměl jít dál...

Vím, že mě má rád, ale...
Autor Kariš, 31.08.2007
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikolína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásný.Je to prožité co???My ženy asi logiku tohohle postrádáme!!!

22.10.2007 17:00:00 | Nikolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí