Živá voda nebo jed

Živá voda nebo jed

Anotace: asi pravda

Tak tu rozjímám nad pojmem láska,
jestli jsem ji prožila?!
kryje oči jako černá páska,
jako krutá bolu maska,
kterou moje hlava dávno složila.

Ten cit je jako dech za druhého,
jak živá voda pro mrtvého,
jak záchytná ruka pro padlého,
Jed, který srdce ničí,
jed, co myšlenky požírá,
jed, jenž šeptem křičí.
To, jak se říká-MIZERA.
Autor klaris.mertlice, 31.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí