Brána

Brána

Anotace: ta brána strhne dovnitř a vykopne ven...pozor..pády bolí

Modlitba drží v ruce džbán,
až bude plný slz,
vezme si jej mladý pán,
který prolije slzy skrz.

Skrz ty černé sítě,
skrz tu tmavou bránu,
tmavou bránu oceánů.
Skrz bránu oceánů zapletenou do sítí.
Kdo tu bolest ucítí?
Když stráže nechytí tě?!

Černá síť, bílá brána,
už je konec mezi náma.
A pak to skončilo,
bouchlo a skončilo.
Tak proč si , oko mé, brečelo?
A přitom žalostně řinčelo?
Na tom již nesejde
ani míň..ani víc.
A nikdo nikdy neví,
Co bude zítra, natož za měsíc!
Autor klaris.mertlice, 31.08.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí