Malibu s jahodovým džusem

Malibu s jahodovým džusem

Anotace: trochu jinak;-)

Ve vlasech zůstaly mi plátky kokosu.
Ze včerejška. Pamatuješ?
Hustě sněžilo, vždyť víš...

Na rtech kapka jahodové dřeně.
Když rozkousls mi ret. Vzpomínáš?
Jeden z našich vášnivých soubojů.

Taky mám ohořelé šaty!
Když podpálils mě rumem...
Něco ti řeknu
- s tebou už se hádat nebudu.

Přesto vím, že se ke mně vrátíš.
Jsem totiž tvá láska.

Malibu. S jahodovým džusem.
A barovou židlí k tomu...
/ze staré známosti.../
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

další "stavitelská"...:-)

31.08.2007 20:08:00 | Qee

Skvělý drink to byl...:-)

31.08.2007 18:25:00 | paranoidandroid

já myslel že jsi kluk... tak teda šikovná jsi holčina dobře je to napsané ...

31.08.2007 17:30:00 | Chonglee

...hezky jsi to nashakerovala :-)

31.08.2007 15:45:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí