Vyznání

Vyznání

Anotace: Tohle dílko jsem napsala tak před půl rokem

Rozvíří se prach
ve víru se zatočí,
já nemám strach
ve tvém náručí.

Držíš mě pevně
tvou silou, která je velká,
přesto tak jemně,
proč? vždyť nejsem tvoje holka.

Ty lásku mi vyznáváš
já jen úsměvem oplácím,
dary mi dáváš
proč? když je nesplácím..
Autor Jean89, 31.08.2007
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láská sotva kdy bývá oboustranná, a nikdy není stejně silná!!!

18.09.2007 17:29:00 | Hradečák

někdy ten úsměv je největší dar...

02.09.2007 09:21:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí