Obrazy

Obrazy

Anotace: ...

Jsi jako malíř
Co namaloval špatný obraz
A odmítá si přiznat
Že tohle dílo neprodá
Přesto se naučil milovat
Tu divnou krásu levných rtů
Úšklebek
Jež uvadnul pod tíhou
Smutného pohledu....

Tak pomalu stéká po zdech rudá krev.
Jež své stopy
Stopy věčnosti
chtěla vrýt
Do chladných stěn
Stěn z mramoru
A pak navždy vpitá
Poshlouchala nářek
kolemjdoucích
Tak tvoje stopy
Drží ve mně
Jako příslib
Jež se dává Bohu ...
Autor Cassandra, 31.08.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí