Pro tebe

Pro tebe

Anotace: pro mou lasku

Ráno, když slunce vychází,
paprsky svými bambusy prozáří,
sluneční světlo zpívá mi,
vstávej ! on bude tu brzy za dveřmi.

V poledne, když zvony volaj z kostela,
napíšeš mi: baf, lásko !
a já s myšlenkama na tebe a ospalá,
odepíšu rychle: lek, zvířátko !

Večer, když do postele uléhám,
obejmu polštář, deku a králíčka,
stáhnu se do sebe a usínám,
měsíci naposled zašeptám: pozdravuj mého miláčka !
Autor Nykyta, 31.08.2007
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí